DOLAR
32,2610
EURO
34,7088
ALTIN
2.396,31
BIST
10.271,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
23°C
Bilecik
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Bozüyük Belediyesi ilçede faaliyet gösteren çeşitli branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine forma, eşofman ve çeşitli spor aletleri yardımında bulundu.

Metristepe Kültür Merkezinde yapılan teslim törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başkan Yardımcıları, sporcular, antrenörler ve Kulüp Başkanları katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan BAKICI, “ Belediye olarak ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerine elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Desteklerimize arttırarak devam edeceğiz. Bizim onlardan tek istediğimiz başarılı olmaları ve ilçemizi çeşitli platformlarda temsil etmeleridir.” dedi.

Daha sonra Türkiye’de dereceye girmiş ve yurt dışında yapılan turnuvalarda ülkemizi temsil ederek milli sporcu olmuş başarılı sporculara ve antrenörlerine hediyeleri verildi. Hediyelerini Başkan BAKICI’nın elinden alan genç sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından Güneşspor, Akpınar Spor ve Bozüyük İdman Yurdu Spor Kulüplerine spor malzemeleri teslim edildi.

Bşk- Spor Kulüplerine ve başarılı sporculara ödül malzeme teslimi 5 Bşk- Spor Kulüplerine ve başarılı sporculara ödül malzeme teslimi 1 Bşk- Spor Kulüplerine ve başarılı sporculara ödül malzeme teslimi 2 Bşk- Spor Kulüplerine ve başarılı sporculara ödül malzeme teslimi 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.