DOLAR
32,2757
EURO
35,1528
ALTIN
2.276,15
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM KONSER

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği ve KOLPA konseri yoğun ilgi görürken konser alanı izleyenlerle doldu taştı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yeni başlayan 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında eğitim alacak öğrenciler için stres atmaları ve yeni eğitim dönemine moral depolayarak hazırlanmaları amacıyla öğrencilere bir armağan olarak KOLPA ve Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Konser programında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. “Hayatımızda önemli noktalar var” diyen Başkan BAKICI “Bizlerin yetişmesinde, sizlerin yetişmesinde en büyük katkısı olan öğretmenlerinize sevgide ve saygıda kusur etmemenizi istiyorum. Muhakkak hepimizin hedefleri vardır, bu hedeflere de bu değerli öğretmenlerimizin sayesinde ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan BAKICI öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak “Tüm okullarımızda elimizden geldiği kadarıyla çalışma yapıyoruz. Şu anda tam 3 okulumuzda sentetik saha yapıyoruz. Yediler Mahallesi’nde 2 tane,  Zafer İlköğretim ve Sağlık Meslek Lisesi’nin bahçelerinde, Metristepe İlköğretim Okulu’nun bahçelerinde sentetik saha yapıyoruz. Ve nasip olursa da Bozüyüğümüzün her mahallesine bu sene tüm eğitim camiası kullansın diye sentetik sahalar yapıyoruz. Kültür Merkezimiz şu an inşaat aşamasında, en son betonunu atıyoruz. Önümüzdeki sene 2015 yılında nasip olursa da burada yaptığımız etkinliğimizi şu an tabiî ki burada çok büyük bir kalabalık var, ama 600 kişi oturma kapasiteli tiyatrosundan konser etkinliklerine kadar tüm misafirlerimizi Kültür Merkezi’mizde ağırlayacağız. Gençlerimizin aktivite alanlarında ve yeşil alanlarda interneti tamamen ücretsiz yaptık. 4 Eylül’de, Cemalettin Köklü Parkı’nda, Otogar’da, Yeşilkent meydanı açıldığında orada da gençlerimiz için internet ücretsiz ve sınırsız olacak. Üniversitemizin inşaat temeli bir aksilik olmazsa en geç 1 ay içerisinde atılıyor. 8000 metrekarelik bir inşaatımız var. Allah nasip ederse bunu inşallah hep beraber bizler başaracağız ve Bozüyüğümüze 4 yıllık fakülte olarak kazandıracağız” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi ve çocukları ile birlikte katılırken, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Halk Eğitim Müdürü Celalettin TOSPATLI, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Oğuz SERTLER ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak sahne alan Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel 20 türkü seslendirdi. Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Mehmet UYSAL’ın solo olarak düzenlediği ve 19 solistin katıldığı “Türkü Şöleni” ile aynı zamanda 2014-2015 sezonu koro çalışmalarının da startı verilmiş oldu. Kültür Bakanlığı araştırmacısı ve sanatçısı Abdullah GÜNDÜZ’ün konuk olarak katıldığı konser programında Kerkük’ten Rumeli’ye, Ankara yöresinden Diyarbakır yöresine kadar 20 farklı yörenin türküsü yer aldı. Türkü Şöleni ile adeta kulaklarının pası silinen izleyenler tüm türkülere eşlik ederek güzel bir gece geçirdi.

Ardından gençlerin heyecanla beklediği KOLPA müzik gurubunun sahne almasıyla eğlencenin doruğa ulaştığı gecede KOLPA sevilen tüm şarkılarını Bozüyük’lü hayranları için söyledi. Gençler hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği KOLPA konserinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.

Programda ayrıca Belediye Başkanı Fatih BAKICI sanatçılara güzel sunumları için teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

THM - KOLPA Konseri Yapıldı 1 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 2 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 3 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 4 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 5 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 6 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 7 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 8 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 9 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 10 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 11 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 12 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 13 THM - KOLPA Konseri Yapıldı 14

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.