DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN BİR YENİLİK DAHA

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN BİR YENİLİK DAHA
Bozüyük Belediyesi tarafından teknik ekipmanları ve sınıf düzenlemeleri karşılanan Arif Nihat Asya Ortaokulu 3D Teknoloji Sınıfı ve Okul Kütüphanesi gerçekleştirilen tören ile öğrencilerin hizmetine girdi.
Düzenlenen törene Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kahri İNCİ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR, Okul Müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. İlk olarak okul kütüphanesinin açıldığı törende protokol üyeleri Okul Müdürü Hamdi HARMANCI’dan bilgi aldı. Daha sonra yapılan 3D Teknoloji Sınıfının açılışında konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, “Göreve geldiğimiz günden beri Bilecik’te ilklerin belediyesi olmak için koşar adım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce Bilecik’te ve Bozüyük’te ilk Z Kütüphanesini açmıştık. Bu gün yine ilimizde ilki gerçekleştirilen 3D Teknoloji açılışı için burada bulunuyoruz. Bizler öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları için uğraşıyoruz. Bunun karşılığında onlardan tek istediğimiz başarı. Bizim belediye olarak sloganımız “güçlü gelecek, güçlü Bozüyük” onlar bizlerin geleceği ve onlar için yapılan her hizmet geleceğe yapılmıştır” dedi. 3D Teknoloji sınıfı yapılan hayır dualarının ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu. Açılışın ardından sınıfa girilerek 3D teknoloji farkı ile solunum sistemini görsel olarak anlatan bir ders videosu izlendi. Okul Müdürü Başkan BAKICI’ya okula destek ve yardımları için teşekkür ederek Arif Nihat Asya’nın bir şiirini tablo olarak hediye etti. Buradan okul kantinine geçen Başkan BAKICI ve beraberindekiler öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan BAKICI öğrencilere tüm ihtiyaçlarında belediye ve şahsı olarak yanlarında olacağını belirtti. Programda ayrıca açılış törenine katılanlara Bozüyük Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.
3 D Sınıfı Açıldı 2

3 D Sınıfı Açıldı 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.