DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ (SDS) İMZALAND

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ (SDS) İMZALANDI

 

Bozüyük Belediyesi’nde çalışan memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI arasında törenle imzalandı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan Sosyal Denge Sözleşmesi İmza Töreni’ne Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI, Bilecik İl Başkanı Güray KARAMANKAYA, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler ve belediye personeli katıldı. İmza töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yönetim olarak ‘çalışan kamu çalışanlarımızın alnındaki teri kurumadan hakkının verilmesi’ konusuna büyük özen göstererek, çalışanlarımızın gerek fiziki gerekse maddi şartlarının iyileştirilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. Tek isteğimiz çalışanlarında vatandaşımıza hizmet noktasında mesaisinin hakkını vererek çalışması. İmzaladığımız bu sosyal denge zammı ile personelimize ekonomik anlamda en üst seviyede destek sağlamaya çalıştık. Bugün attığımız imzanın da gönül rızasıyla atıldığını herkesin bilmesini isterim. Belediyemizde hizmet noktasında büyük gayret gösteren ve fedakârlıkta bulunan personelime gerçekleşen ve imzaları atılan sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından söz alan Memur Sen’e bağlı kısa adı Bem- Bir Sen olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI’da “amacımız sizlerin refah seviyesinin yükselmesi ve bu refah seviyesiyle birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir katkımız olsun. Sadece size değil ailenize ve çocuklarınıza da bir katkı olduğunu lütfen unutmayın” dedi. Bu sözleşmenin aslında 2 tane temel amacı olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı KARSLI “birincisi performansın yükselmesi. Bu sosyal denge sözleşmesinin karşılığını kurumumuza çalıştığımız iş yerimize beldemize ve beldede ki ildeki ilçedeki insanlarımıza hizmete dönüşmesinde katkı sunmak. İkincisi ise kurumlarımızı da yıpratmadan onların yatırımlarını engellememek şartıyla elimizden geldiği imkânlar ölçüsünde az önce söylediğim gibi refah seviyenizi arttırmak. Burada özverili davranan ve sizlere gerçekten katkı sunmak amacıyla ve hizmete dönüştürmek amacıyla Belediye Başkanımız bir özveride bulundular, katkı sundular. Bende hem genel merkezim hem şahsım hem de sizler adına teşekkür ediyorum. Bu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  Sözleşmenin imzalanmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı KARSLI, Başkan BAKICI’ya çiçek ve seramik fincan takımı hediye ederken Başkan BAKICI’da KARSLI’ya seramik tabak hediye etti.

Bozüyük Belediyesi’nde görev yapan memurların ücret ödemelerine ilişkin olarak 31 Aralık 2015-31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerli olacak Sosyal Denge Sözleşmesi ile daha önce alınan SDS miktarında %18 artış sağlanırken ücretlerde ve sosyal haklarda da iyileştirmeye gidildi.

Sosyal Denge Sözleşmesi İmza Töreni Kasım 2015 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.