DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU KAYITLARI 8-9 EKİM’DE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU KAYITLARI 8-9 EKİM’DE
Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu kayıtları başlıyor.
Geçtiğimiz Şubat ayında Bozüyük Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve 3 aylık kısa bir hazırlık sürecinin ardından sergiledikleri “Töre” adlı oyun ile büyük beğeni kazanan Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na katılmak isteyenler için kayıtlar başladı. 8 Ekim Cumartesi ve 9 Ekim Pazar günü Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılacak kayıtlar 16:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıtlar 9-12 yaş çocuk gurubu, 13-16 yaş gençlik gurubu, 17 yaş ve üzeri yetişkin gurubu olmak üzere 3 yaş kategorisinde yapılacak. Kayıtların ardından yapılacak seçmeler ile oluşturulacak yeni Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu yeni bir oyun hazırlığı için çalışmalarına başlayacak. Yoğun çalışmaların ardından sahnelenecek yeni oyunda tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.
11 kişilik oyuncu kadrosuna sahip Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında olmak üzere 3 kez sahnelediği Turgut ÖZAKMAN’ın “Töre” adlı oyunu ile yaklaşık 1200 tiyatro severe ulaşmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.