DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MİNİKLER FUTSAL ŞENLİĞİ SONA ERDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MİNİKLER FUTSAL ŞENLİĞİ SONA ERDİ
Bozüyük Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen 23 Nisan Minikler Futsal Şenliği’ne katılan sporcular kupa ve madalyalarını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın elinden aldı.
Skor ve kazanmaya değil sporcuların kaynaşıp dostane bir şekilde müsabaka yapmalarına yönelik olarak düzenlenen ve 25 Mart 2016 tarihinde başlayan Bozüyük Belediyesi 23 Nisan Minikler Futsal Şenliği sona erdi. Ailelerinin, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin destekleri ile müsabakaya çıkan tüm genç sporcuların yeteneklerini paylaşma ve gösterme fırsatı bulduğu turnuvanın sonunda kupa töreni düzenlendi. Kapalı Spor salonunda yapılan törene Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, öğretmenler, sporcular ve aileleri katıldı. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bozüyük Belediyesi olarak çocuklarımız için çalışmalarımız göreve geldiğimiz günden bu yana devam ediyor. Bizler onların yüzünde bir tebessüm yaratabilirsek ne mutlu bize. Bu gün buradaki çocuklarımız belki de geleceğin profesyonel sporcuları olacaklar. Burada yarışan tüm okullarımıza öğretmenlerimize salona gelen velilerimize ve özelikle de bu minik sporcularımıza çok teşekkür ederiz. Hepsini tebrik ediyorum” dedi. Takımlara şampiyonluk kupalarını ve tüm sporculara 1.lik madalyalarını takdim eden Başkan BAKICI tüm sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.
İlkokullar kategorisinde Ertuğrulgazi İlkokulu, Metristepe ilkokulu, Öğretmen Bekir Aral İlkokulu, Saffet Şeker İlkokulu ve Zafer İlkokulu, Ortaokullar kategorisinde Arif Nihat Asya Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Necatibey Ortaokulu ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun katıldığı turnuvada her iki kategoride toplam 20 maç oynandı. Kazananın yada kaybedenin olmadığı turnuvada toplam 196 gol atıldı. Centilmence mücadelelere sahne olan turnuvada sarı ve kırmızı kart hiç çıkarılmazken kasti faulde yapılmadı.
Futsal Şenliği Kupa Töreni 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.