DOLAR
32,2690
EURO
35,1200
ALTIN
2.273,62
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI TEKKE MAHALLEDE BAŞLADI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI TEKKE MAHALLE’DE  BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi planlanan “9 Mahallede 9 İftar Yemeği” programlarının ilki Tekke Mahalle de gerçekleştirildi.
Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeği  Tekke Mahalle Konağı yanındaki mahalle meydanında düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde vatandaşlar ramazan ayının güzelliğini bir arada yaptıkları iftar ile yaşadılar. Mahalle sakinlerine Ramazanın ruhunu yaşatmak amacıyla, özenle hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Gurubu iftar öncesinde okudukları ilahiler ile gönüllere seslendiler.
İftar programına eşi ile birlikte katılan Belediye Başkanı Fatih BAKICI iftar öncesinde bütün masaları dolaşarak vatandaşlarla görüştü. Başkan BAKICI daha sonra Ezan okunması  ve ramazan topunun patlamasının ardından mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açtı. İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Başkan BAKICI; “bizler sadece seçim zamanlarında değil, diğer zamanlarda da sizlerle birlikte olalım istiyoruz. Allah bizlere maneviyatın çok fazla olduğu bu Ramazan ayında, böyle güzel bir günde, böyle bir akşamda bu sofraları kurarak değerli halkımızla birlikte iftar yapmayı nasip etti. Buraya gelip birlikte dualar edelim, iftarımızı birlikte yapalım. Allah bu ramazan ayında hem tuttuğunuz oruçları, kıldığınız namazları kabul etsin, hem de daha nice ramazanlarda çocuklarımızla, ailelerimizle ve sevdiklerimizle birlikte olmayı nasip etsin” dedi. Başkan BAKICI konuşmasının ardından çocuklar için hazırlanan pamuk şeker tezgahının başına geçerek çocuklara pamuk şeker dağıttı.
Tekke Mahalle’de yapılan iftar programının ardından devam edecek olan Mahalle İftarları programları; 23 Haziran 2015 Salı günü Çarşı Mahalle’de Ferhat Camii yanında, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Yediler Mahallesi’nde Zafer İlkokulu bahçesinde,  25 Haziran 2015 Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi’nde Mahalle Konağı yanında, 26 Haziran 2015 Cuma günü Yeşilkent Mahallesi’nde Şehit Vahit Elmas Caddesi’nde, 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Yeni Mahalle’de Şeyh Şamil Parkı üstünde, 30 Haziran 2015 Salı günü Akpınar Mahallesi’nde, 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü 4 Eylül Mahallesi’nde 4 Eylül Gençlik Parkı yanında ve 2 Temmuz 2015 Perşembe günü Kasımpaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Ayrıca Belediye İftar Çadırı Ramazan ayı boyunca Kasımpaşa Camii yanında Bozüyüklülere hizmet vermeye devam edecek.

Mahalle İftarları Tekke Mah. (22.6.2015) 6 Mahalle İftarları Tekke Mah. (22.6.2015) 1 Mahalle İftarları Tekke Mah. (22.6.2015) 2 Mahalle İftarları Tekke Mah. (22.6.2015) 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.