DOLAR
32,5244
EURO
34,8507
ALTIN
2.485,62
BIST
9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KRİZ MASASI 24 SAAT GÖREVDE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KRİZ MASASI 24 SAAT GÖREVDE

 

Bozüyük’te zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri en kısa zaman diliminde çözüme kavuşturabilmek amacıyla Kriz Masası oluşturuldu.

Bozüyük’te dün gece itibari ile başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Belediye ekiplerince sabahın ilk saatlerinden itibaren kaldırım temizliğine başlanarak yağan karın birikmesi önlendi ve yaya ulaşımı rahatlatıldı. Kış boyunca kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında 2 greyder, 2 kamyon, 2 kepçe, 2 kawasaki kepçe(yükleyici), 1 Turkar, 1 traktör, tuzlama çalışmalarında kullanılacak 1 Turkar, 1 Atego, 1 traktör, 1 İveco kamyonet, 4 adet kar püskürtme makinesi görev yapacak. Ayrıca yedekte bulundurulacak 5 kepçe ve 4 kamyon da biriken karları şehir dışına taşımak amacıyla kullanılacak. Belediye karla mücadele ekipleri ilk kar yağışı ile birlikte göreve başlayan kriz masasına gelen şikâyetler doğrultusunda ve aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendirilecek. Vatandaşlar şikayetlerini 24 saat kesintisiz olarak görev yapacak Kriz Masası’na, belediyenin 314 67 00 numaralı telefonundan 500 numaralı dahili hattı arayarak iletebilecekler.

Bozüyük Belediyesi Kriz masası ve kar temizleme, tuzlama ve yol açma ekipleri yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.

Kriz Masası 24 Saat Görevde 3 Kriz Masası 24 Saat Görevde 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.