DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE
Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri dün başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışmaları yaparak yolların açık kalmasını sağladı. Sabah erken saatlerde nöbeti devralan gündüz ekipleri de çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.
Kar yağışıyla birlikte göreve başlayan ekipler 24 saat kesintisiz olarak yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Bir günlük eğitim ve öğretime ara verilen ilçede kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı. Vatandaşlardan gelen talep ve yol şikâyetlerini alan Kriz Masası, ekipleri yönlendirerek sorunların kısa süre içerisinde giderilmesini sağlıyor. Kar çalışmalarında 2 adet greyder, 2 adet yükleyici büyük kepçe, 2 kamyon, 1 traktör, 5 JCB kepçe, 1 Turkar yol açma ve tuzlama aracı ile birlikte kaldırım temizliği için 4 adet kar püskürtme makinesi görev yapıyor. Çalışmalar kapsamında öncelikli olarak 4 Eylül Mahallesi Devlet Hastanesi Acil Servisi girişi ve yol güzergâhı, Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi Yol Güzergâhı, İsmet İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesi ile dolmuş güzergâhları, ana arterler ve sokaklarda yol açma, kar kürüme ve tuzlama çalışması yapılarak trafik akışı sağlandı. Sabah erken saatlerde kaldırım temizliğine de başlayan yaya ekipleri tarafından Saraycık Caddesi ile Ana Cadde üzerindeki kaldırımlarda karşılıklı olarak kar kürüme çalışması yapılarak temizleniyor.
İlk kar yağışı ile birlikte göreve başlayan Belediye karla mücadele ekipleri kriz masasına gelen şikâyetler doğrultusunda ve aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendiriliyor. Vatandaşlar karla ilgili şikayetlerini 24 saat kesintisiz olarak görev yapacak Kriz Masası’na, belediyenin 314 67 00 numaralı telefonundan 500 numaralı dahili hattını ve 153 numaralı ücretsiz telefon hattını arayarak ya da 0530 788 01 53 numaralı Whatsapp destek hattından iletebilirler. Bozüyük Belediyesi Kriz masası, kar temizleme, tuzlama ve yol açma ekipleri yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.