DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İDMAN YURDU SPOR’DAN MUHTEŞEM ZAFER

11.12.2017
A+
A-

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İDMAN YURDU SPOR’DAN MUHTEŞEM ZAFER

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor evinde Gölcük İhsaniye Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek ligde önemli bir zafere imza attı.

            Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bozüyüklü spor sevenler tribünleri tamamen doldururken, maçı izleyenler arasında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU ve Voleybol Hakemler Bölge Temsilcileri de yer aldı. Mücadeleye hızlı başlayan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oyuncularına seyirciler maç boyunca tezahüratları ile destek verirken, filenin sultanlarının muhteşem oyunu görülmeye değerdi. Voleybolcuların baskılı oyunu ve peş peşe aldığı sayılarla birlikte salonu dolduran seyircilerin desteği de artarken, mücadele Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor’un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Maç sonunda spor salonunu dolduran taraftar ve oyuncular galibiyeti birlikte kutlarken, salonda maçı izleyenler arasında yer alan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, oyuncular tarafından sahaya davet edildi. Oyuncuları ve antrenör Mustafa TÜRKMEN’i tebrik eden Belediye Başkanı Fatih BAKICI, “Bayanlar Voleybol 2. Liginde ilçemizi temsil eden sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bizler Bozüyük Belediyesi ve salonumuzu dolduran spor severlerimiz olarak her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

            Maç sonunda kısa bir açıklama yapan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali AVCIOĞLU; “Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor kulübü kuruluş amacı itibari ile ilçemizdeki gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktır. Bu süreçte takımımız ligde her geçen gün daha iyi olmaya devam ediyor. Oyuncularımıza, hocalarımıza ve salonumuzu dolduran seyircimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.