DOLAR
32,5004
EURO
34,7998
ALTIN
2.486,79
BIST
9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İDMAN YURDU 3-1 YENİLDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İDMAN YURDU VOLEYBOL TAKIMI EVİNDE GURUP LİDERİ VE NAMAĞLUP BÜYÜKÇEKMECE AKADEMİ’YE 3-1 YENİLDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. lig Bayanlar 1. grupta mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor ilk devrenin son haftasında Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda, ligin namağlup ve lider takımı Büyükçekmece Voleybol Akademi takımına 3-1 yenildi.

            Büyükçekmece Voleybol Akademi  ilk seti 13-25 alırken Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu ikinci seti 25-23 aldı. Ardından Büyükçekmece Voleybol Akademi üçüncü ve dördüncü setleri 9-25 ve 13-25 aldı. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bu skorla 15 puanda kaldı ve ilk yarıyı beşinci olarak tamamladı. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu taraftar gurubu Hergele, maç boyunca tezahüratları ile destek verdi. Maçı İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Murat GÜNHAN eşi ile birlikte, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi ve çocukları ile birlikte, TSO Başkanı Buğra LEVENT ve voleybol severler izledi. Maçın ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI galip olan İstanbul Büyükçekmece Voleybol Akademi Spor Takımı oyuncularını ve antrenörlerini tebrik ederken “Müsabakada takımımızı her an destekleyen taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor ikinci yarının ilk maçında, ilk yarı 0-3 yenildiğimiz Vakıfbank ile 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’de  Bozüyük Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.