DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Bozüyük Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısının 2. Birleşimi Belediye Başkanı ve Meclis Başkan Vekili Mehmet Doğan TUNÇ Başkanlığında yapıldı.

4 gündem maddesinin görüşüldüğü 2. Birleşimde ilk olarak Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşüldü. Bu konulardan Akpınar  Mahallesi’nde yaklaşık 75 hektarlık alanda Belediye tarafından hazırlatılan “1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı” talebi ileYediler Mahallesi, İçköy Mevkiinde “1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı  Değişikliği” talebi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3. Maddesinde yer alan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hayrettin ELDEMİR tarafından verilen yazılı önergede yer alan; “İlçemizde yeşil dokuyu koruma ve güçlendirme adına, yapı ruhsatı başvurularında mimari projesinde belirtilmek üzere; Konut alanlarında; “ Konut kullanımı her bağımsız bölüm için 1 (bir) adet ağaç dikilmesi, Bu alanlarda ticari kullanımlı bağımsız bölümler için brüt 100 m2 ye kadar 1 (bir ) ağaç 100 m2 den sonra her 100 m2 için birer ağaç daha dikilmesi” diğer bina ve tesisler için; “ Diğer bina ve tesisler için brüt 100 m2 ye kadar 1 (bir) ağaç 100 m2 den sonra her 100 m2 için birer ağaç daha dikilmesi” ve “Yukarıda belirtilen şartları yapı kullanma izin belgesi düzenlenme aşamasında kendi parselinde karşılayamayan yerler için Belediye Başkanlığınca oluşturulmuş komisyonun belirleyeceği bedel karşılığında komisyonun belirlediği yerlere yukarıdaki hesap neticesinde belirlenmiş parselin ihtiyacı olan ağaç sayısı kadar ağaç Belediye tarafından dikilecektir” şeklindeki plan notlarının ilave edilmesi konusu da oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda son olarak Gündemin son maddesinde yer alan 2014 yılı Faaliyet Raporunun görüşmesi yapıldı. Rapor hakkında sorulan sorular cevaplandırılarak Bozüyük Belediyesi Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis Nisan 2. Birleşim (10.4.2015) 1 Meclis Nisan 2. Birleşim (10.4.2015) 2Meclis Nisan 2. Birleşim (10.4.2015) 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.