DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ENGELSİZ ULAŞIM ARACI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ENGELSİZ ULAŞIM ARACI HİZMETE GİRDİ

           

Bozüyük Belediyesi Engelsiz Ulaşım Aracı törenle hizmete girdi. Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI Engelliler Derneği üyelerinin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve 24 saat kesintisiz hizmet verecek aracın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bozüyük Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Engelliler Derneği’nin önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, engelli aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI göreve geldikleri ilk günden itibaren her alanda çalışma yaptıklarını belirterek özellikle engellilere ayrı bir önem verdiklerini, bu nedenle onlar için daha farklı ve onların faydalanabileceği, işlerini kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini söyledi. Bozüyük’te ilk kez park anlamında Engelsiz Yaşam Alanları yaparak engellilerinde spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri alanlar oluşturduklarını söyleyen Başkan BAKICI “tüm bunları sizlerin desteği ile gerçekleştirdik.Kent Konseyi Başkanımız bize engellilerle ilgili projeleri getirdiği zaman biz de belediye olarak onların yaşamını kolaylaştıracak, gece yarısı hastaneye gitmek zorunda kaldıklarında onlara hizmet edebilecek, sadece önemli günlerde değil, diğer günlerde de istedikleri gibi rahatlıkla kullanabilecekleri bir araç tasarlayalım dedik. Belediyemize ait olan bu aracın yolculuk esnasında engellilerimiz için güvenli ve rahat olması için gerekli düzenlemeleri yaptırdık. Bu günde aracımızı siz değerli halkımızın ve derneğimizin kullanımına sunuyoruz. Aracımız ve personelimiz gece ve gündüz olmak üzere size hizmet etmeye çalışacak. Amacımız sizlerin rahat bir şekilde istediğiniz yere istediğiniz zaman gidebilmenizi sağlamak. Allah’ım inşallah bu aracımızın kazasız belasız bir şekilde sizlere hizmet etmesini nasip eder. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK’de Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya dernek üyeleri adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını söyleyerek teşekkür etti. Törenin ardından Başkan BAKICI, Dernek Başkanı ÇELİK, Kent Konseyi Başkanı TEKELİOĞLU, Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte araca binerek mini bir şehir turu yaptı. Başkan BAKICI ve beraberindekiler Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terasında bir çay molası vererek burada hem sohbet etti, hem de şehire kuş bakışı bakarak manzarayı seyretti.

Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 11 Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 1 Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 5  Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 6 Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 9 Engelsiz Ulaşım Aracı Hizmete Girdi 10

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.