DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bozüyük Belediyesi Eğitime Destek Oluyor

 

Bozüyük Belediyesi Eğitime Destek Oluyor

Bozüyük Belediyesi tarafından “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu, Metristepe İlköğretim Okulu ile 100. Yıl Ortaokulu’nun bahçeleri asfaltlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini daha temiz ve sağlıklı bir ortamda sürdürebilmelerine katkı sağlamak ve sportif faaliyetlerini daha düzgün bir alanda yapmalarını sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında 100. Yıl Ortaokulu’nun yan bahçesi ile Bekir Aral İlköğretim Okulu ve Metristepe İlköğretim Okulu’nun bahçeleri asfaltlanarak düzgün bir hale getirildi. Ayrıca Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu’nun önünde yer alan yürüyüş alanı delinatör yerleştirilerek araç yolundan ayrıldı. Bu haliyle trafik açısından çok daha güvenli bir hale getirilen yürüyüş alanı öğrencilerin kullanımına sunuldu. Ayrıca Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun bahçesinde bulunan merdivenlerin yer karoları değiştirilerek yenilenirken Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu’nun bahçelerine öğrencileri bekleyen veliler için oturma bankları yerleştirildi.

Okullarında yapılan çalışmalardan memnun kalan eğitimciler, öğrenciler ve veliler bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek okullarının fiziki durumunun iyileştirilmesi nedeni ile Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.