DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

    Bozüyük Belediyesi Ağustos ayı belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında yapıldı.

    6 gündem maddesi ile gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak 5393 sayılı kanunun 18 ve 49. maddeleri ve belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 11. maddesine göre dolu kadro derece değişikliği maddesi görüşüldü. Konuyla ilgili Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Naci Tura meclis üyelerine bilgi verdi. Müdür Tura’nın bilgilendirmesinin ardından kadro derece değişikliği maddesi toplantıya katılan meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile kabul edildi.

    5393 sayılı belediye kanunun 18. maddesi (e) fıkrasına ve Selim Pamuk’a ait dilekçeye istinaden Çarşı Mahalle 521 ada 7 nolu parselde kayıtlı 249 m2’lik taşınmazda bulunan Bozüyük Belediyesi hissesinin (92 m2), diğer hissedar olan Selim Pamuk’a satışının yapılması için Bozüyük Belediyesi Encümeni’ne yetki verilmesi talebi görüşüldü. Görüşmelerin ardından oy birliği ile encümen üyelerine yetki verildi.

    3194 sayılı imar kanunun 8. maddesi (b) fıkrasına 5393 sayılı belediye kanunun 18 maddesi (c) fıkrasına istinaden ilçenin muhtelif yerlerinde imar planı değişikliği talebi görüşülerek meclis üyelerinin oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. 3194 sayılı imar kanunun 8. maddesi (b) fıkrasına  5393 sayılı belediye kanunun 18 maddesi (c) fıkrasına istinaden ilçemiz Yenidoğan Mahallesi 390 ve 389 adaların bulunduğu bölgede (Sarar AVM’nin güneyinde ve batısında) imar yolu oluşturmak için ilave imar planı talebi görüşmelerin ardından oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. 3194 sayılı imar kanunun 8. maddesi (b) fıkrasına  5393 sayılı belediye kanunun 18 maddesi (c) fıkrasına ve Fikret Karaçalı’nın dilekçesine istinaden ilçemiz Yenidoğan Mahallesi, Saraycık Caddesi, Çakmaklı Caddesi, Çivici Sokak ve Dilsiz Çıkmazı Sokağın çevrelediği imar adasında imar planı değişikliği görüşmelerin ardından oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Yine 6. Madde de 3194 sayılı imar kanunun 8. maddesi (b) fıkrasına 5393 sayılı belediye kanunun 18 maddesi (c) fıkrasına istinaden ilçemiz Akpınar mahallesinde imar planı değişikliği talebi görüşüldü. İmar planı değişikliği talebi yapılan görüşmelerin ardından oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi.
Toplantı son olarak gündem dışı konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.