DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

 

Bozüyük Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın başkanlığında yapılan yılın son meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıya AK Parti gurubu tarafından 1 adet yazılı önerge verilirken diğer parti gurupları tarafından sözlü önerge verildi. Toplantıda ilk olarak 2017 yılı Belediye Meclisinin aylık tatilinin, toplantı gün ve saatinin belirlenmesi konusu görüşülerek meclis toplantılarının daha önce olduğu gibi her ayın ilk pazartesi günü saat 14:00’de yapılması ve aylık tatilin Haziran ayında yapılması oy birliği ile kabul edildi. Ardından 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (e) fıkrasına ve Rahmi YENİLER’in dilekçesine istinaden; İlçemiz Yeni Mahalle 288 ada 103 nolu parsel ile şuyulu 288 ada 105 nolu parselde Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı 181,70 m²’lik taşınmazın, 288 ada 103 nolu parsel sahiplerine satışının yapılması konusu görüşülerek yapılan oylamada satış ile ilgili olarak oy birliği ile Belediye encümenine yetki verildi. Daha sonra Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda son olarak AK Parti gurubu tarafından verilen yazı önerge görüşülerek CHP ve MHP Belediye Meclis üyeleri tarafından sorulan sorular cevaplandırıldı.

Yazılı önergede yer alan İlçemiz Çarşı Mahalle ve Kasımpaşa Mahalle sınırlarında belirlenen kentsel dönüşüm alanında 02.05.2016 tarih ve 49 sayılı Bozüyük Belediyesi  Meclis kararı ile onaylanan İmar Planı Değişikliği, Plan Hükümlerinde  değişiklik yapılması konusunun görüşülmesi talebi İmar Komisyonuna sevk edilerek toplantıya 10 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından Komiyonun aldığı karar okunarak oy birliği ile kabul edilirken Çarşı Mahalle ve Kasımpaşa Mahalle sınırlarında belirlenen kentsel dönüşüm alanında İmar Planı değişikliği yapıldı.

Toplantının sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan BAKICI “2016 yılının son meclis toplantısını yapmış bulunuyoruz. Almış olduğumuz tüm kararlar ilçemize ilimize inşallah hayırlı uğurlu olsun. 2017 yılında da hep birlikte hem Bozüyüğümüzün gelişmesi hem de güzel bir şehir oluşması hasebiyle alacağımız kararlarında ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.