DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’ndeki Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın Başkanlığında bir araya gelen Meclis 8 gündem maddesi ile toplandı. Yoklama yapılması ve gündemin okunmasının ardından meclis gündemine Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve CHP grubunca 2 adet ek önerge verildi. Gündemin ilk maddesinde yer alan Boş Kadro Unvan ve Dolu Kadro Derece değişikliği konusu görüşülerek yapılacak 23 kadro değişikliği oy birliği kabul edildi. Ardından Meclise gelen imar konuları İmar Komisyonuna sevk edilirken bir önceki toplantıda İmar Komisyonuna ve Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Başkan BAKICI gündemin son maddesinde yer alan ek önergelerin görüşülmesi konusunda CHP’li Meclis üyelerince verilen önergede yer alan soruları cevapladı. Mecliste son olarak Başkan BAKICI tarafından verilen ek önerge ile hastane yerinin kamulaştırılması için İller Bankasından kredi alınması konusunda meclisten Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya yetki istendi. Yapılan oylama sonrasında hastane yerinin kamulaştırılması için İller Bankasından kredi alınması konusunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya oy birliği ile yetki verildi. Başkan BAKICI konu hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak hastanenin tek çatı altında birleşmesinin önemine değindi. Başkan BAKICI, “Eğer biz bu konular ile uğraşmaz ve yapılmak istenen bu yatırıma destek vermezsek bu hastanenin yapılması ne kadar sürer bunu oturup bir düşünmemiz gerekiyor. Belki vereceğimiz kamulaştırma metrekare fiyatının hak sahiplerini memnun edemeyeceğini defalarca dile getirdim. Biz vatandaşlarımızın da bu konuda sağduyulu davranmalarını istiyoruz. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızla geçtiğimiz günlerde kamulaştırma bedellerinin kendilerine ödenmesi konusunda bir toplantı yaptık ve bilgi aktardık. Meclisimizden alacağımız karar ile toplamda 40 bin metrekarenin üzerinde ki hastane alanının kamulaştırmasını bizler yapıyoruz. Hükümetimiz hastanenin yatırım programına alındığı konusunda bizleri bilgilendirdi. Biz kamulaştırmayı gerçekleştirerek tapuyu götürdüğümüz takdirde buraya 250 yataklı bir hastane yapılacak. Bizim mecliste alacağımız kamulaştırma kararı ile birlikte kamulaştırma işlemlerinin tamamlanması ile bu alana yeni bir hastane yapılması söz konusu olacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.