DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ ARALIK AYI TOPLANTISINI YAPTI

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

            Bozüyük Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Başkanlığında yapıldı.

            Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi meclis toplantı salonunda yapılan Aralık ayı olağan toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak 2019 Yılı Belediye Meclisinin aylık tatilinin, toplantı gün ve saatinin belirlenmesi konusu görüşülerek toplantının her ayın ilk Pazartesi günü saat 14:00’te yapılması ve meclis tatilinin Temmuz ayında yapılması oy birliği ile kabul edildi.

            Gündemin 2. Maddesinde yer alan “5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (e) fıkrasına ve Öz Bülbül Akaryakıt Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.’ nin dilekçesine istinaden; İlçemiz Yeni Mahalle, 287 ada 74 nolu parsel ile şuyulu olan 287 ada 131 nolu parselde Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı 65,01 m²’lik taşınmazın ve 287 ada 50 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile şuyulu olan 287 ada 132 nolu parselde Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı 101,95 m²’lik taşınmazın şuyulu parseller maliki Öz Bülbül Akaryakıt Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.’ ne satışının yapılması için Bozüyük Belediyesi encümenine yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

            Gündemin 3. Maddesinde yer alan “5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (e) fıkrasına ve Bilecik Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’nün 22.11.2018 tarihli ve 41292995-769 sayılı yazısına istinaden; İlçemiz Kasımpaşa (Tapuda Çarşı) Mahalle, 413 ada 7 nolu parselde Maliye Hazinesi adına kayıtlı Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı tasarrufunda bulunan taşınmaz ile şuyulu olan Belediye adına kayıtlı 413 ada 106 (138 m²) ve 108 (25 m²) nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı adına Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü’ne süresiz tahsis edilmesi için Bozüyük Belediyesi encümenine yetki verilmesi konusu da oy birliği ile kabul edildi.

            Gündemin 4. Maddesinde yer alan “3194 sayılı İmar Kanunun 8.maddesi (b) fıkrasına, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (c) fıkrasına ve Allergo İlaç Dış Ticaret A.Ş.’nin dilekçesine istinaden; Yeni Mahalle, 52 ada 34 nolu parselde kayıtlı taşınmazın bulunduğu bölgede imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi” konusu da oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Toplantıda gündem konularına ilave olarak yazılı veya sözlü gündem verilmezken son olarak imar komisyonuna sevk edilen ilçe genelinde muhtelif yerlerde yapılacak imar planı değişiklikleri görüşülerek karara bağlandı. İmar planı değişiklikleri konusu verilen yarım saatlik bir arada meclis üyelerine yapılan detaylı bilgilendirmenin ardından oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.