DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILININ İLK TOPLANTISINI YAPTI

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILININ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Bozüyük Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısı 7 gündem maddesi ile Meclis Başkan Vekili M. Doğan TUNÇ Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda AK Parti grubu bir yazılı önerge verirken CHP ve MHP parti grupları da birer sözlü önerge verdi. Toplantıda geçtiğimiz hafta vefat eden CHP’li Meclis Üyesi Necmi SOYLU’nun masa ve koltuğuna kırmızı karanfiller bırakıldı. Toplantı açılışında Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ Soylu’ya Allah’tan rahmet ailesine sabır ve baş sağlığı diledi. Ayrıca belediye olarak Necmi SOYLU’nun isminin bir cadde veya sokağa verilerek yaşatılması konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Toplantıda gündemin ilk sıralarında yer alan Belediyede çalışan Sözleşmeli Personellere ödenecek ücret konusu ile geçici işçi çalıştırılması konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Bozüyük’te bulunan amatör spor kulüplerine branş başı yıllık bin 250 TL yardım yapılmasına ve ilçeyi başarıyla temsil ederek, yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan öğrencilere, sporculara, teknik yöneticilere ve antrenörlere; kişi başı 5 bin lirayı geçmemek üzere ayni ve nakdi yardım yapmak için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. İmar planında eğitim alanında kalan, Çarşı Mahalle, Poyraözü Mevkii’nde bulunan belediye adına kayıtlı 108,13 metrekarelik taşınmazın eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere, Bilecik İl Özel İdaresine bedelsiz devrinin yapılması talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Belediye Meclis üyeleri arasında yapılan gizli oylama ile Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapılarak oylamada denetim komisyonu üyeliğine AK Parti’den M. Doğan TUNÇ ve Abdurrahman KIRGIZ, MHP’den ise Nizamettin KIRKAN seçildi. Ardından Belediye İmar Komisyonu ve Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Gündemin son maddesinde AK Parti gurubunun vermiş olduğu Metristepe Kültür Merkezi’nde açılması düşünülen sinema salonu için kira bedelinin belirlenerek gelir tarifesine eklenmesi konusunda ki önerge plan ve bütçe komisyonuna sevk edilirken CHP ve MHP gurubunun sözlü önergeleri görüşüldü.

Meclis 4 Ocak 2016 3 Meclis 4 Ocak 2016 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.