DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI 10 Kasım Mesajı

BAŞKAN BAKICI; “10 KASIMLAR YAS GÜNÜ DEĞİL, BÜYÜK ÖNDER’İN GÖSTERDİĞİ HEDEFTE İLERLEMEMİZİ HATIRLATAN GÜNLER OLMALIDIR”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 77. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında “Milleti ile birlikte giriştiği bağımsızlık mücadelesini yine Milletinin destek ve azmiyle çağdaş bir Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ölümünün 77. yıldönümünde saygı, şükran ve özlemle anıyoruz” diyen Başkan BAKICI; “Büyük Önder ATATÜRK, üstün niteliklere sahip bir komutan ve lider, dahi bir devlet adamı, eşsiz bir kahraman, büyük bir fikir ve eylem insanı olarak, insanlık tarihinin unutulmazları arasındaki yerini almıştır. Bağımsızlık uğrunda, karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, Milletine özgürlüğünü armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bize sunduğu değerleri korumaya ve bizden sonraki kuşaklara aktarmaya büyük önem vermeliyiz. 10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, BüyükÖnder’in açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.