DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI BAKICI’DAN TAZİYE MESAJI

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI BAKICI’DAN TAZİYE MESAJI

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Dombayçayır köyünde çıkan ev yangınında hayatını kaybeden iki kardeş için taziye mesajı yayımladı.

Başkan BAKICI mesajında Bozüyük ilçesine bağlı Dombayçayır köyünde dün meydana gelen yangında iki kardeşin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek “Bu acı haber, tüm Bozüyük halkı olarak hepimizi derinden üzmüştür. Böylesine üzücü bir şekilde hayatını kaybeden hemşerilerime Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, sabır ve metanet dilerim. Rabbim bizleri inşallah bir daha böyle acılarla sınamasın” dedi.

Sigaradan çıktığı tahmin edilen yangında, Hasan Kuru (89) ve Hüseyin Kuru (83)’nun yaşadığı bitişik ahşap evlerde alevler yükselmeye başlamış, yangını fark eden Hasan Kuru’nun kardeşi Hüseyin Kuru ağabeyini kurtarmak için eve girmiş, fakat bu esnada evin bir bölümünde meydana gelen çökme sonucunda iki kardeş hayatını kaybetmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.