DOLAR
32,5245
EURO
34,8905
ALTIN
2.435,28
BIST
9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı nın Babalar Günü Kutlama Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Babalar Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında babaların hayatımızda ayrı bir anlamı olduğunu vurgulayarak “Onları, tükenmeyen bir sevgi ve saygı ile sevdiğimizi, kendilerine manen ihtiyacımız olduğunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyelim” dedi.

Mesajında;  “babalar; güveni, anlayışı, ilkeli olmayı, doğru yaşam yolunu göstermeyi, iyi örnek olmayı, yönlendirmeyi ve otoriteyi temsil eder. Bizler babalarımızdan; doğruluğu, dürüstlüğü, erdemliliği, bilgeliği, yetkinliği sevgileri ve şefkatleri ile harmanlanmış olarak aldık. Ve babalarımız; hayranlığın, örnek olmanın, olumsuzluklar karşısında güçlü ve dayanıklı olmanın, asaletli, onurlu ve özgür olmanın timsali oldular” diyen Başkan BAKICI, “Baba, özellikle toplumumuzda; aile birliğini sağlayan, onu temsil eden, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılmasını, korunmasını ve geleceğe taşınmasını sağlayan rol modeldir. Ve her çocuk, annesinin sevgi ve şefkat pınarından beslendiği gibi, babasının da sevgi ve bilgelik pınarından beslenir. Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu vardır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgisini her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların bu mutlu gününü kutluyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bşk-BabalarGünüMsj-2014

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.