DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Boş Vaktini Değerlendirdi COVID-19 Barbekü Yaptı

Boş Vaktini Değerlendirdi COVID-19 Barbekü Yaptı. Bilecikli vatandaş Feridun Sarı 15 günlük iznindeki boş vaktini değerlendirmek amacıyla elindeki eski LPG tankından evinin bahçesinde COVID-19 Barbekü yaptı.

Karayollarında operatör şoför olarak çalışan Feridun Sarı, Koronavirüs salgını nedeniyle 15 günlük izninde evinde geçirdiği süreyi değerlendirmek istedi. Bahçeli 1600 metrekare alana sahip bahçesinden hiç çıkmayan Feridun Sarı, piyasadan daha önce satın aldığı mangallar ve semaverler çok çabuk yıpranıp, hemen dağıldığı için, sağlam bir malzeme ile barbekü yapmaya karar verdi.

Elinde daha önceden bulunan eski otomobil LPG tankını kullanmaya karar veren Feridun Sarı, LPG tankını havalandırmak için bir süre bekledi. Daha sonra sabunlu suyla iyice yıkadıktan sonra kesim işine başladı. Kesimin tamamlanmasının ardından montaja başlayan Feridun Sarı COVID-19 Barbekü adını verdiği yeni mangalına 3 günlük bir çalışmanın ardından kavuşmuş oldu.

Feridun Sarı, tüm tedbirleri alarak 1600 metrekare alanda yaptığı çalışmanın, bilgi sahibi olmayan kişiler tarafından kesinlikle denenmemesi gerektiğini belirterek, boş durmaya alışkın olmadığını ve bir sonraki çalışmasının sağlam bir semaver yapmak üzerine olacağını sözlerine ekledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.