DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Bölücü terör örgütü asla galiz emellerine ulaşamayacaktır

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren şehitlerimiz ve yaşanan terör olaylarına ilişkin olarak Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği terörü kınama mesajı yayınladı.

Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Terör örgütü PKK ve işbirlikçilerinin hain terör saldırıları sonucu şehid düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına sabrı cemil diliyoruz. Eli kanlı terör örgütünü kınıyoruz.
İyi adına yapılmak istenen tüm şeyleri kötüye kullanan, bunu yapraken de emperyalist ülkelerle işbirliği içerisinde olan bölücü terör örgütü asla galiz emellerine ulaşamayacaktır. Milleti ve devleti bölme arzusunda olan, İslama ne kadar yakın güzellik varsa onların tamamını Markist Lenist kafa yapısıyla saf dışı bırakmaya çalışan terör örgütünün ana gayesi taşeronluktur. İşgalsever ülkelerin taşeronluğunu yapan bu örgütlerin tamamı, samimi bölge insanı tarafından da taban bulamayacaktır.
Irak ve Suriye’yi mezhepçilik damarlarından adeta fırına çeviren işgalsever devletler, ülkemizi de ateist gruplar aracılığıyla fırına çevirmek istemektedirler. Bu fırınlara odun hamallığı yapanların ana hedefi, milletimizin vakurlu duruşunu bozmak; hile ve dezenformasyonla duygular üzerinde algı mühendistliği yapmaktır. Aziz milletimizin iman dolu göğsü tüm hilelere kapalıdır.
Ümmetin vahdeti bölünmeye çalışılsa da, alâküllihal bu topraklar tek vücut olmanın merkezi olmaya devam edecektir.
Kardeşlerimize uzanan bu kirli eller, aslında kardeşliğimizi bozmaya çalışmaktadır. Karanlık ve korkak bu eller, etnik kökeni ne olursa inanmış gönüllere asla zarar veremeyecektir.

Yorumlar

  1. kadriye dedi ki:

    inşallah.bu millet bunuda atlatacak