DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bize yakışmıyor

Bize yakışmıyor

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe’ye 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Buz, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmada iki farklı devre olduğunu belirterek, “Maçın ilk 20 dakikasında inanılmaz gol pozisyonları yakalayan Fenerbahçe ve oyuna bir türlü giremeyen Bursaspor vardı. Kendi hatamızdan bir gol yedik. Devre arasına 1-0 mağlup gittik” diye konuştu.

İkinci devre reaksiyon gösterdiklerini kaydeden İrfan Buz, “İkinci yarı çıktık, cesur oynadık. Tam golü bulacaktık ama ikinci golü yedik. Golü bulsaydık, farklı olacaktı. Fenerbahçe’nin bireysel kalitesi de ortaya çıktı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ne olursa olsun, İstanbul’da 3-0 yenilmek bize yakışmıyor. Biz büyük takımız” ifadelerini kullandı.

Buz, bir soru üzerine, kalecileri Frey’in iyi bir performans sergilediğini dile getirdi.

“Kötü oynadık”

Fenerbahçe’ye 3-0 yenilen Bursaspor’un futbolcularından Ozan Tufan, kötü oynadıklarını ve farklı mağlup olduklarını söyledi.

Ozan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda zaman zaman iyi oynadıklarını belirterek, “Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Fenerbahçe de iyi bir oyun sergiledi. Hatamızdan yediğimiz golle, ilk yarıyı yenik kapattık” dedi.

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını anlatan Ozan Tufan, “İkinci yarının başında üstün olan taraf bizdik. Ancak şanssızdık. Bizim açımızdan güzel bir maç olmadı” diye konuştu.

Enes Ünal ise maça kötü başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“İlk yarıda talihsiz bir gol yedik ama ikinci yarıya gayet iyi başladık. Gol pozisyonlarımız vardı. Golü bulsaydık farklı olurdu. Atamayınca daha çok açılıyorsunuz. Fenerbahçe de yetenekli oyuncuları olan bir takım. Fırsatları değerlendiriyor.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.