DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Bırakın Artık Bu Etiketleme İşini

Bırakın Artık Bu Etiketleme İşini

Onu eleştiriyorsun buncu, bunu eleştiriyorsun oncu oluyorsun cidden artık can sıkıcı hale gelmeye başladı…

Ben artık oncu, buncu olmaktan sıkıldım, bir şey eleştiriliyorsa sebebi vardır insanları bir yerlere koymaktan vazgeçin. Bizler ne oncuyuz ne buncu yeter artık yaftalamayın.

Hastanenin eksikliklerinden bahsediyoruz, acil müdahalede ne kadar eksik olduğumuzu yazıyoruz hoop oncu oluyoruz; bir tane profesör var hastanede siz düşünün hastane eğitim ve araştırma hastanesi, ne güzel ya! yaptık oldu. Bunu eleştirmeyelim mi? Gün gelir yan yana sedyelerde yattığımızda sorarım siz hangisindendiniz diye.

Mevcut belediyelerin uygulamalarını eleştiriyoruz hoop bu kez buncu oluyoruz değiliz! sadece iş bilmez insanların başa getirilmesinin sonucu olarak birileri mağdur ediliyorsa haklı olarak isyan ediyoruz. Yapmayın sen oncusun, sen buncusun, hımm sen vatan hainisin hatta bak bu dinsiz bu nedir ya herkes bihaddini, hududunu bilsin.

Yağmurlar başladı iki günden evinizden su basmış görüntüleri attığınızda siz kimdendiniz dememizi ister misiniz?

Hiç bir şey bilmeyen ben google’a en etkin altyapı çözümleri yazdığımda yağmur suyunun kanalizasyon suyundan ayrılmasının ayrı bir drenaj sisteminin olmasının gerekliliğinden, yağmur suyunun hasat edilebileceği bir sistemin oluşturulmasının gerekliliğinden ki bu çok eskilerde Mardin şehrimizde yapılıyormuş ve hala da eski yapılarda çalışır durumdaymış, mesela sünger şehirlerden bahsediliyor, suyun yeryüzüne düşer düşmez emildiği suyun yeraltı suyuna karışabilmesini sağlayacak geçirgen yüzey malzemelerinden yapılabilirliğinden bunun sonucu olarak hava kalitesinin artacağından falan bahsediliyor en basiti doğayı taklit edin diyor sen şehirleşmeyi betonlaşmadan ibaret sanıp her tarafı sert malzemeyle döşemeden önce napıyordu mesela doğa, uzun gezi yolculuklarında bibakınız, konser öncesi konserler sonrası 1 ölçü mutlaka alınız bunlar hep google da yayınlanıyor üniversite tezi ya da yine üniversite yayınlarında.

Maşallah bütçeler bihayli sağlammış Sıla’yı, Ceceli’yi getirecek kadar. (ikisi de farklı belediyeler hakkımızı yemeyin) Sanatçılar öyle 3 kuruşa aman kurtuluş bayramıdır maliyetine yapalım diyecek değil, güzel paralar ödeniyor, düzenlenen gezilere muazzam paralar akıyor.

İyisi mi siz boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın kendinizde belediye başkanlığı yapacak yeterliliğini görmüyorsanız hiç aday olmayın ve sizler sevgili vatandaşlarımız lütfen partizanlık uğruna ilimizi, ülkemizi harcamayın.

Ayrıca yağmur ne zaman AFET oldu, RAHMET değil miydi?

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.