DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Göreve Başladı

Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde, 2007 yılından itibaren Mühendis olarak görev yapan Hüseyin BİNGÖL; 1975 yılı Malatya doğumlu olup ilk ve orta öğretimini doğduğu şehirde tamamlayarak 1994 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nde lisans eğitimine başladı ve 1999 yılında da mezun oldu. 1999-2002 yılları arasında vatani görevini yaparak çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalıştı.

2002 yılında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Reyhanlı Tapu Sicil Müdürlüğünde memuriyet görevine başladı. 2004 yılında da kurumlar arası geçişle, Mülga Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Muş İl Müdürlüğüne Makine Mühendisi olarak atandı. Mülga Köy Hizmetleri Muş İl Müdürlüğü döneminde Makine İkmal Şube Müdürlüğü ve Muş İl Özel İdaresi döneminde ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini, kurumdan ayrılıncaya kadar yerine getirdi.

2007 yılında kurumlar arası geçişle Mülga Bilecik Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne Mühendis olarak atanmış ve 635 sayılı KHK yayınlandıktan sonra aynı yerde Mühendis olarak görevine devam etmiştir. Bakanlık Makamı’nın 14/05/2014 tarihli oluru ile Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak vekaleten atanan Hüseyin BİNGÖL, 16/05/2014 tarihinde görevine başlamış olup evli ve bir çocuk babasıdır.

İlimizi Bilim, Sanayi ve Teknoloji alanında daha ileri götürmek için mesai arkadaşlarım ile birlikte elimizde geleni yapacağız. 7 yıldan buyana İlimizde görev yapmaktayım.  Kuruluş ve kurtuluşun anılarını, izlerini ve maneviyatını taşıyan Bilecik İlimiz, yerleşim yeri olarak kuruluşundan buyana çeşitli sanayi alanlarında üretim merkezi olma özelliğini korumuş, limanlara ve büyük kent merkezlerine yakın olması ve son yıllardaki Devletimizin yatırımları ve destekleri ile ulaşım ve buna bağlı olarak lojistik imkanlarının geliştirilmesi, Bilecik ilimizi ekonomik cazibe ve yayılma merkezi durumundaki konumunu önemli bir düzeyde ileriye taşımıştır. Bizde bu fırsatların İlimizin sanayisine, sosyal ve ekonomik hayatına olumlu yansımasını sağlamak ve Bakanlığımız Taşra Teşkilatı Yönetmeliğinde belirtilen görevlerimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.