DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimleri Gerçekleşti

Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimleri İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda Gerçekleşti.

Bugün yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği 2014 yılı Dönembaşı Olağan Birlik Meclisi toplantısında Encümen üyeleri seçimi yapıldı, yapılan seçimde İl Genel meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve İl Genel Meclis Üyesi H.Hüseyin Çelik encümen üyesi oldu. 

 
İl Genel Meclisi Toplantı salonunda Vali Yardımcısı Metin Çınar Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 1 yıl görev yapmak üzere İl Genel Meclisi Üyeleri arasından iki ve muhtarlar arasından kapalı oylama usülü ile iki encümen üyesinin seçimi yapıldı. İl Genel Meclisi Üyelerinden , Serkan Yıldırım, H. Hüseyin Çelik,  Mehmet Yılmaz ve Hikmet Turhan’ın aday olarak yarıştığı seçimleri, İl Genel meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve İl Genel Meclis Üyesi H.Hüseyin Çelik kazanırken, Ak Parti böylelikle Birliğe ilk defa 2 Encümen üyesi ile girmeyi başardı.
 
Yapılan toplantıda gündemin ilk maddesi olan Birlik Meclisinin 1. ve 2. Başkanvekilliği seçimi açık oylama usulü ile yapılırken, yapılan seçimlerde, Örenköy Muhtarı Mustafa Arslan ile Hasandere Köyü Muhtarı Erkut Akmanlar Başkan Vekilleri olarak seçildi.
 
Başkanvekilliği seçimlerinin ardından katip üyeliği seçimleri yapılırken, Birlik Meclisi katip üyeliği seçimlerine ise Ulupınar Muhtarı Yalçın Nar ile Erkoca Muhtarı Osman Çetin seçildi.
 
Birlik Plan Bütçe Komisyonu için gerçekleştirilen seçimlerini ise, Abadiye Köyü Muhtarı Selahattin Cihangir, Selöz Köyü Muhtarı Yaşar Yeyen ve Yeniköy Muhtarı Eşref Yılmaz kazandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.