DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TEN VAN  VE ESKİŞEHİR’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU

BİLECİK’TEN VAN  VE ESKİŞEHİR’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU

Bilecik Belediyesi tarafından, Van’ın Çaldıran ilçesindeki bir okul ile Eskişehir’in Beylikova ilçesine bağlı iki köy okuluna gönderilen dergi ve kitaplar şehirler arasında kardeşlik köprüsü oldu.

Van’ın Çaldıran ilçesi ve Eskişehir’in Beylikova ilçesindeki iki köy okuluna, Bilecik Belediyesi’ne yapılan kitap ve dergi talebi, okumanın gücünü bir kez daha gösterdi.

Bilecik Belediyesi çalışanları tarafından dergi ve kitaplar özenle seçildi ve daha sonra kargo ile Van’ın Çaldıran ilçesindeki köy okulu ile Eskişehir Beylikova ilçesindeki iki köy okuluna gönderildi.

Kitap ve dergileri teslim alan öğrenciler, duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’ın kendilerine göndermiş olduğu mektubu büyük bir sevinç ve heyecanla okudular.

Belediye Başkanı Nihat Can ise gerçekleştirilen faaliyetin küçük olmakla birlikte öğrencileri sevindirmesi ve şehirler arasındaki kardeşliğe vesile olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi’nin eğitime ve çocuklarımıza yönelik faaliyetlere büyük hassasiyet gösterdiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Biz Bilecik Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu söylemek istiyorum. Türkiye’mizin her köşesindeki çocuklarımıza, kardeşlerimize buradan sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Bizlerden bu zamana kadar birçok bölge ve okullarımızdan ilimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler veren kitap ve dergiler talep edildi. Bizler de şu ana kadar bunların hepsini gerçekleştirerek onların yanında olduğumuzu gösterdik. Buradan Van’ın Çaldıran ve Eskişehir’deki iki köy okulumuza kitap ve dergiler gönderdik. Onlarda sevincini bir video çekerek, bizlere gönderdiler. Bizler de onların teşekkürüne teşekkür ederek, cevap veriyoruz ve onları çok sevdiğimizi söylüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencilerin bu tür taleplerini en güzel şekilde değerlendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.