DOLAR
32,5222
EURO
34,7276
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK’TEN KAR MANZARALARI

Bilecik’te öğlenden sonra şiddetini arttıran kar yağışı şehir yaşantısını olumsuz etkiledi.

Etkisini arttıran kar yağışı ve kaygan yol nedeniyle Atatürk Bulvarı, Tevfik Bey Caddesi, Ali Rıza Özkay caddesinde bir çok araç yolda kalırken, Belediye ve Karayollarına ait araçlar kapanan yolları açmak için seferber oldu. Yolda kalan araçların sürücüleri ise kendi imkanlarıyla araçlarını, hareket ettirmenin yolunu aradı.

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, yaptığı açıklamada, trafik ekiplerinin yollarda gerekli önlemler aldığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu, “Şimdi bildiğiniz gibi dün gece yağmaya başlayan kar ilimizde özellikle gündüz saatlerinde yoğun bir şekilde hissedilmeye başlandı. Ana yollarımızda 1 saat öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. her yer trafiğe açık herhangi bir kazamız da yoktu ama son 1 saattir yerler kar tutmaya başlayınca kısmen de olsa şehir içerisinde trafikte aksamalar yaşanıyor mümkün olduğu kadar tedbirlerimizi aldık . Mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde geçiştirmeye çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi kar yağışı devam ediyor devam edeceğe de benziyor. Mümkün olduğu kadar sürücülerimizin dikkat etmesi gerekiyor. Ben arkadaşlarıma da söyledim, kış lastiği her ne kadar zorunlu olmasa da zincirsiz kış lastiği olmadan trafikte seyir edip trafiği tehlikeye düşürüp yolun tıkanmasına sebep olan sürücülerimize de gereken cezai işlem yazılacak. Ancak amacımız ceza yazmaktan ziyade düzeni sağlamak.

Emniyet Ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde trafik akışına karşı önlemler alırken, kar lastiği ve zinciri olmayan araçların gidişine izin vermezken, araçlarına binecek vatandaşları da araçlarına zincir takması konusunda uyardı.

DSC0006 DSC00013 DSC00081 DSC00192 DSC00223 DSC00233 DSC0003 DSC0005

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.