DOLAR
32,5629
EURO
34,7123
ALTIN
2.410,49
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Bilecik’te Yaşanan Elektrik Kesintilerinden Vatandaşlar Şikayetçi

Bilecik’te Yaşanan Elektrik Kesintilerinden Vatandaşlar Şikayetçi. Bilecik’te özellikle Hürriyet Mahallesinde yaşanan elektrik kesintilerinden vatandaşlar şikayetçi.

Bilecik’te Ocak ayı ile birlikte bir kaç gündür devam -15 derecenin üzerindeki soğuk havaya elektrik kesintileri de eklenince evlerinde ısınmak için doğalgaz kullanan vatandaşlar arıza giderilene kadar soğukta kalıyor. Doğalgaz kombisinin çalışmadığı 15 dk. içerisinde ortamdaki hava sıcaklığı aniden düştüğü için evlerinde yaşlı, hasta ve çocuk bulunan vatandaşlar arıza kaynaklı elektrik kesintilerinden ve bakım onarım çalışmalarının zamanlamasından dert yanıyor.

Geçtiğimiz hafta Hürriyet Mahallesinde sabah 07:30 gibi elektrik kesintisi yaşandığını ve 09:00 gibi akımların verildiğini kaydeden vatandaşlar, bu akşam ise 22.00 saatlerinde yine 20-30 dakikalık bir elektrik kesintisi yaşandığını bildirdi. Alınan bilgilere göre, aynı saatlerde Cumhuriyet Mahallesinde de elektrik kesintisi yaşandı. Her iki mahallede de gece 00:45 sularında tekrar elektrik kesintisi yaşandı.

Vatandaşlar kış günlerinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak, yetkililere seslerini duyurmak istediklerini bakım onarım çalışmalarının ise yaz aylarında planlanmasının daha uygun olacağını belirttiler

Elektrik dağıtım firması internet sitesi üzerinde şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 21.01.2021 tarihlerinde 15:00 -17:00 saatleri arasında MERKEZ – CUMHURİYET : ÇİÇEKLİ SOKAK , HİZMET 1 SOKAK , HOŞNİDİYE SOKAK , İĞDELİ SOKAK , İPEK SOKAK , KIRKLAR 2 SOKAK , MENEKŞE SOKAK , MESERRET SOKAK , TURAN SOKAK ve yine 21.01.2021 Perşembe günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi’ nde bulunan, Hükümet Kabin TR23 nolu trafonun, D Kolu Enerji Nakil Hattında Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde Bilecik İli, Merkez İlçesi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan; İğdeli Sokak, Hoşniye Sokak, Çiçekli Sokak, Kırklar 2 Sokak, Meserret Sokak, Hizmet Sokak, İpek Sokak, Turan Sokak bir kısmı, Menekşe Sokak bir kısmına enerji verilemeyeceği duyuruldu. Bu bölgelerde yapılacak çalışmaların erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verileceği belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.