DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik’te Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Bilecik’te Ücretsiz Fidan Dağıtıldı. Bilecik Belediyesi tarafından 21 – 26 Mart Orman haftası dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz çam fidanı dağıtımı yapıldı.

Tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan 21-26 Mart Orman haftasında, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü farkındalık oluşturması açısından 1000 adet ücretsiz fidan dağıtımı yaparak kutladı.

Atatürk parkında düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, meclis üyeleri Ahmet Korkmaz ve Bülent Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu , “21-26 Mart Orman haftasında, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile haftanın anlam ve önemine dikkat çekebilmek ve farkındalık yaratabilmek için vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız orman sevgisi aşılayabilmek, doğasıyla ünlü Bilecik’imizin yeşilini koruyup, doğal alanlarının daha da artmasını sağlayabilmektir.” dedi.

Ücretsiz dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.