DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK’TE ÜCRETSİZ ”BESLENME PROGRAMI” HİZMETİ

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ BESLENME PROGRAMI HİZMETİ

            Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Bilecik Belediyesi Spor Merkezi’nde vatandaşlarımız sportif aktiviteleri yanı sıra ücretsiz beslenme programı hizmeti ve beslenme eğitimi seminerleri almaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki Spor Merkezinde bayan mahalle sakinleri, vakitlerini güzel ve verimli geçirmeye devam ediyor.

Hemşerilerimizi başta fiziki olmak üzere sosyal ve kültürel alandaki birçok hizmet ile buluşturan Bilecik Belediyesi  Spor Merkezinde bayan mahalle sakinlerimiz, verimli zaman geçirmenin yanısıra sağlıklı bir yaşam için gerekli bilgileri almaya devam ediyor.

DİYETİSYEN KAYAALP:

”SPOR İLE SAĞLIKLI BESLENMENİN PÜF NOKTALARINI BİR ARADA VERİYORUZ”

Bilecik Belediyesi Spor  Merkezi Diyetisyeni Hacer Kayaalp, spor merkezindeki diyetisyenlik hizmeti hakkında verdiği bilgilerde, şunları kaydetti:

”Bilecik Belediyesi Spor Merkezi’nde son derece güzel çalışmaları icra etmeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere, obetize ile mücadelede yerel yönetilerin rolü çok büyük. Bilecik Belediyesi de bu anlamda çok önemli çalışmalar sergilemektedir. Kasım ayından bu yana spor merkezinde sportif faaliyetlere katılan hanımefendilere hizmet vermeye devam ediyoruz. Ben bu anlamda öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya, bizlere bu anlamda iyi imkanlar sunduğu için teşekkür ediyorum. Spor merkezimize gelen hanımefendilere sağlıklı bir yaşam için spor yapmaları konusunda yardımcı olduğumuz gibi sporla birlikte sağlıklı beslenmenin püf noktaları hakkında bilgiler veriyoruz. Spor merkezinden hizmet alan vatandaşlarımızdan isteyenlerin kan tahlillerini getirmelerini istiyoruz. Daha sonra bizler de bu sonuçlara bakarak, en uygun beslenme programını hazırlıyoruz. Yani sağlıklı bir yaşama teşvik ediyoruz. Böylelikle spor ve sağlıklı beslenmeyi birleştirerek, daha güzel bir sonucun çıkması noktasında gayret gösteriyoruz. Spor merkezimizde yaklaşık 300 hanımefendi hizmet alıyor. Spor ve beslenme programının yanında isteyen belirli dönemlerde beslenme eğitim seminerleri de düzenliyoruz. Bu eğitim seminerlerimiz bütün vatandaşlarımıza verilebiliyor. Bu anlamda hizmet almak isteyen bütün hanımefendileri bekliyoruz. Katılımcılar, Bilecik Belediyesinin sunmuş olduğu bu hizmetten oldukça memnuniyet duyuyorlar ve yoğun ilgi gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

Diyetisyen Kayaalp, faaliyetleri kapsamında spor merkezindeki üyelere, vücut yağ analizi baskülü ile vücut sağlığı ile ilgili yağ, su ve kas değerlerini de inceleyerek, üyelere bu konuda bilgi verdiklerini sözlerine ekledi.

Spor merkezinde beslenme programından yararlanan mahalle sakinleri de verilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.