DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
15°C
Bilecik
15°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Bilecik’te Soğuk ve Yağışlı Hava

Bilecik’te Soğuk ve Yağışlı Hava. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Bilecik’te 8 Mart’tan itibaren 14 Mart 2022 tarihine kadar soğuk ve yağışlı hava bekleniyor.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Bilecik’in 08 Mart 2022 Salı günü akşam saatlerinden itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk hava nedeniyle azalarak hafta boyunca mevsim normallerinin 5-10°C altına düşeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; 8 Mart Salı aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, 9 Mart Çarşamba karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 10 Mart Perşembe gününden itibaren periyot sonuna kadar aralıklı kar yağışlı olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.