DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Bilecik’te sobanın içinden ne çıktı?

Bilecik’te sobanın içinden ne çıktı?

Bilecik’te Vezirhan’a bağlı Kayabeli köyünde vatandaşlar ilginç bir olayla karşı karşıya kaldılar.

Gece geç saatlerde evde kurulu olan kömür sobasının gelen sesleri duyan vatandaşlar sobanın kapağını açtıklarında gördüklerine inanmadılar.

B.S adlı vatandaş sabah kalktığında sobanın içinden bir ses geldiğini duyar ama rüzgardandır diye önemsemez.

B.S işe gidip akşam eve döndüğünde  sesin çoğaldığını farkeder ve annesine sorar ama bakmadığını söyler.

B.S ve annesi evdeki sobanın kapağını açtıklarında yavru bir baykuş ile karşı karşı kalır. Muhtemelen evin bacasından yiyecek aramak için boruları geçerek sobaya ulaşan yavru baykuşu tüyleri simsiyah olmuş bir şekilde bulurlar. Daha sonra baykuşu çıkaran vatandaşlar onu güzelce temizleyip, su verdikten sonra  bir hatırasını saklamak amacıyla fotoğrafını çekerek doğaya saldılar.

bilecik forum2121

bilecik forum

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.