DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE SİMGE KONSERİ

BİLECİK’TE SİMGE KONSERİ
Bilecik Belediyesi tarafından, Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilen konserde, Şarkıcı Simge sahne aldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde, Şarkıcı Simge, sevilen eserleriyle gençlere keyifli anlar yaşattı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konser sonunda yaptığı konuşmada gerçekleştirilen konser ile gençlere güzel bir vakit yaşatmak istediklerini belirtti.
Gençlerimizi çok seviyoruz ve onlara önem veriyoruz” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Bilecik, dirilişin, kurtuluşun ve kuruluşun şehri. Burası sevginin, hoşgörünün, birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı topraklar. Onun için sizleri böyle eğlenerek, gülerek, bir arada görmek ve buluşturmak istiyoruz ve bu bizleri son derece mutlu ediyor. Sizleri seviyoruz. Sizlerin yüzünüzün hep gülmesini istiyoruz. Bu akşam bize bu güzellikleri yaşatan Simge Hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel günlerde, güzel akşamlarda bir arada olmak temennisiyle mutluluklar diliyorum” dedi.
Şarkıcı Simge ise Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisini gençlerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Bilecik’e ilk kez geldiğini belirten Simge Bilecik’i çok güzel gördüğünü ve bundan sonra da gelmeye çalışacağını sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının sonunda Şarkıcı Simge’ye bir çiçekle birlikte, Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.
BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (4) BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (6) BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (8) BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (11) BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (1) BİLECİK'TE SİMGE KONSERİ (2)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.