DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK’TE RESMİ KURUMLAR BİR YERLEŞKEDE TOPLANIYOR

Belediye Başkanı Nihat Can, Vizyon projeleri arasında saydığı Resmi Kurumlar Yerleşkesi projesi hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Resmi Kurumlarımızı bir yerleşkede topluyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, geçtiğimiz hafta açıklamış olduğu projeleri vatandaşlarımıza ve kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor.
Açıklamasında; ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilecik’imizi Vizyon Projelerle Buluşturuyoruz’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can, Resmi Kurumlar Yerleşkesi hakkında şu bilgileri verdi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak yine bir ilk ve güzel hizmete imza atıyoruz. İlimize hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının tek bir merkezde topluyoruz. Böylece vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlarken aynı zamanda da birçok konuda tasarruf sağlamış oluyoruz. Resmi Kurumlar Yerleşkesi; Şehrimiz İl Özel İdaresi’nin bulunduğu 37.980 metrekare alanda gerçekleştirilecek. Projede; Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Adliye gibi kamu kurumlarının bulunduğu bir yerleşke haline gelecek.  Projemiz ile aynı zamanda bölgeye yeni bir otopark kazandırıyoruz. Meydan ve Peyzaj alanları ile örnek bir proje olacak; şehrimizin trafik ve insan yükü hafifleyecek. İnşallah, vatandaşlarımızdan alacağımız yetki ve taktir dahilinde ilk 3 yıl içinde projemizi hizmete sunmayı planlıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.