DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Ramazan Bayramı, birlik ve beraberlik içinde kutlandı

Bilecik’te, Ramazan Bayramı, il protokolü tarafından birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kuvvet komutanları, Belediye Başkanı Selim Yağcı, daire amirleri, dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Kültür Sitesi’ndeki il protokolü ile gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra  Huzurevi’ndeki yaşlılar ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya geldi. Şehit polis yakınını da ziyaret eden Vali Nayir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, ailenin bayramını kutladı.

Yaşlıların ellerinden öperek, bayramlarını tebrik eden Başkan Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, bayramların toplum hayatındaki önemine değinerek, şunları kaydetti:

”Bir aylık Ramazan ayından sonra bayrama ulaştık. Biliyorsunuz Ramazan kişilerin şahsi tekamülüne bir sebep. Bayram da içtimai tekamülümüz için bir sebep. Dolayısıyla toplumun tüm katmanları bir araya gelip, birlik ve beraberliklerini geliştirirler. Bizler de il protokolü olarak ilimizde çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi.

”BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTTIRAN ÖNEMLİ GÜNLERDİR”

Bayramların ziyaret ve birbirini hatırlama günü olduğunu dile getiren Başkanımız Selim Yağcı, ise şunları söyledi:
”Bir Ramazan Bayramına daha sağlık ve mutluluk içinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu bayram, gerek Türkiye’de gerek dünya çapında bizler için buruk geçiyor. Özellikle son zamanlarda Filistin Gazze, Kerkük ve müslüman kardeşlerimizin yaşadığı bölgelerde üzüntü verici olaylar yaşanıyor.  Bununla birlikte dünyanın çeşitli yerlerinde bizler gibi bayrama huzurla giremeyen kardeşlerimiz var. Onların da en kısa zamanda huzur ve barış ortamına kavuşmalarını Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz. Bayramlar, her zaman birlik ve beraberliğimizi arttıracak günler olarak önemli bir işleve sahiptir. Devletimiz bu yaşlı insanlarımızı aynı çatı altında korurken, bizler de bireysel anlamda gelerek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Allah sağlık ve sıhhat içerisinde nice bayramlara eriştirsin” ifadelerini kullandı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler daha sonra Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla birebir sohbet eden eden protokol üyeleri çocuklarla fotoğraf çektirdi.

İl protokolünün bayram ziyareti, şehit ailesine gerçekleştirilen ziyaretle son buldu.

DSC_6316 DSC_6329 DSC_6343 DSC_6347 DSC_6381

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.