DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te Pony Atları Çocuklarla Buluştu

Bilecik’te Pony Atları Çocuklarla Buluştu. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen ‘’Pony Atları Bilecik’te’’ etkinliğinde çocuklarla bir araya geldi.

Çocukların kişisel ve sosyal yönlerinin gelişmesi için birçok etkinliği Bileciklilerle buluşturan Bilecik Belediyesi, pony atlarını çocuklarla buluşturdu.

Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan etkinlikte bine yakın çocuk hayatında ilk kez ata binme fırsatı buldu.

Etkinlik alanında çocukların sevinç ve heyecanını paylaşan Başkan V. Subaşı, çocuklara şeker, balon ve rüzgar gülleri dağıtarak, fotoğraf çektirdi.

Amaçlarının çocukları hem eğlendirmek hem de yeni aktivitelerle buluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan V. Subaşı, ‘’Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde çocuklar için güzel bir etkinlik düzenledik. Amacımız çocukların yaz mevsiminde keyifli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak oldu. Güzel ve renkli bir etkinlik oldu. Bununla birlikte çocuklara hayvan ve at sevgisini de aşılamak istiyoruz. Bine yakın çocuğumuz hayatında ilk kez ata binme fırsatı buldu. Etkinliğimize katılan bütün aileler ve çocuklara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çocuklar ve aileleri de düzenlenen etkinliğin çok eğlenceli ve güzel olduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı ve kulüp görevlilerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.