DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Bilecik’te Polis ve Jandarma’dan Trafik Denetimi

Kurban Bayramı tatili dönüşü yollarda yoğunluk oluşurken, Bilecik-İstanbul D-650 kara yolundaki kontrol noktasında trafik denetimi yapıldı.

Kurban Bayramı dönüşü yaşanması olası trafik kazalarını minimum seviyeye düşürmek, toplumsal güvenliği sağlamak amacıyla yurdun çeşitli noktalarında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Bilecik-Adapazarı D-650 kara yolu üzerindeki Bölge Trafik Müdürlüğü önündeki kontrol noktasında emniyet ve jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimine Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve Emniyet Müdür Vekili Cüneyt Yaman katıldı.

Vali Vekili Taşdöğen, İçişleri Bakanlığınca “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik” yılı ilan edildiğini anımsatarak, Emniyet Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan “Kemerin Ses Getirsin” kampanyasında çocukların trafikte farkındalık yaratmaları için ödüllü video yarışması hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Yapılan denetimlerde sürücülerin trafik bilincini artırmayı amaçladıklarını kaydeden Taşdöğen, katıldığı denetimde sürücüler ve vatandaşlarda yüksek bir bilinç ve farkındalık oluşmaya başladığını gördüklerini belirterek, gençler ve çocukları ne kadar bilinçlendirebilirlerse trafik kazalarının azalacağını söyledi.

Denetimlerde, Bilecik’in Türkiye’de ön sıralarda yer aldığının altını çizen Taşdöğen, her kademede görev alan emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek, şöyle devam etti:

Maksat, trafikte can kayıplarını azaltmak. Bilecik Valiliğince ”Telefonda değil trafikte kalın” ve ”Emniyet kemeri hayat kurtarır” sticker ile sürücülerimize gerekli uyarılar yapılmıştır.”

Vali Vekili Taşdöğen, bayram süresince Bilecik genelinde sadece maddi hasarlı ve yaralamalı 4 trafik kazasının meydana geldiğini bildirdi.

Emniyet ve jandarma ekipleri, çocuklarla birlikte araçlara sticker yapıştırırken, ”#KemerinSesGetirsin” hashtagi ile ödüllü video yarışmasına katılmaları için broşür dağıttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.