DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik’te Patates Soğan Dağıtımları Başladı

Bilecik’te Patates Soğan Dağıtımları Başladı. Patates Soğan Dağıtımları Başladı. Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Cumhurbaşkanının talimatıyla üreticilerden alınan patates ve soğan dağıtımları başladı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında:
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticimize destek olmak amacıyla patates ve soğanla başlayan alımlardan ilçemizde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak ürünler gelmeye devam ediyor.  Osmaneli Belediyesi Toptancı Halimizde depoladığımız ürünleri Osmaneli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca belirlenen ihtiyaç sahiplerine Osmaneli Belediyemiz Zabıta ve personeli ile dağıtıyoruz.
Pazar günü olmasına rağmen Zabıta Sorumlumuz İbrahim Daş, Vakıf Yöneticimiz Ahmet Kaya ve Hal Sorumlumuz Hakan Kırdar ve çalışanlarımız tüm ekip olarak gelen patates ve soğanları Haldeki depolarımıza boşalttılar. Yarında Vakıf Yöneticileri birlikte Osmaneli Belediyesi Zabıtası ihtiyaç sahiplerinin evlerine ürünleri teslim edecekler.
Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sessizce yardım kolilerini teslim ediyoruz. Yardımın sessiz olanı makbuldür diyerek tüm vatandaşlarımızı bu mübarek günlerde sahipleniyoruz. Yardım kolisi desteği sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve şirketlerimize teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticimize sahip çıkarak destek olması ve ihtiyaç sahiplerine bu ürünleri ulaştırması konusundaki faaliyetlerine Osmaneli Belediyesi olarak destek oluyoruz.Allah bu mübarek günlerde yapılan tüm yardımları kabul etsin”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.