DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi kurtarıldı

Bilecik’te otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi kurtarıldı

– Bilecik’te duyarlı vatandaşlar park halindeki aracın motor bölümünden gelen sese kulak verdi.

Bilecik’te park halindeki otomobilin motor bölümünden gelen yavru kedi sesi, önce vatandaşları sonra polisi alarma geçirdi.

Alınan bilgilere göre, Bilecik eski otobüs terminali’nin karşında yer alan Tevfikbey Caddesi girişinde Ceyhun Kavas’a ait 26 TF 094 plakalı park halindeki otomobilin motor bölümünden gelen yavru kedi sesini duyan duyarlı vatandaşlar önce itfaiye ekiplerine, itfaiye ekipleri gelmeyince ise polis’e ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik ekipleri ilk olarak kaputu açtırıp kediye müdahale edebilmek için otomobilin sahibine ulaştı. Kaputun açılmasının ardından uzun uğraşlar sonucu girdiği yerden çıkan yavru kedi, bu sefer trafik polislerine ait aracın motor bölümüne saklandı.

Duyarlı bir vatandaş kediyi girdiği yerden çıkarmak için yakındaki bir işletmeden köfte aldı. Köftenin kokusunu duyan yavru kediyi çıkarmak için, trafik polisinin aracının etrafında gerçekleşen uzun uğraşların ardından, Ali İhsan Duran adlı genç polis aracının altına girerek yavru kediyi girdiği yerden çıkardı.

Polis ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu ve muhtemelen annesini kaybeden yavru kediye, o esnada orada bulunan vatandaşlar bir duyarlılık örneği daha göstererek sahip çıktılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.