DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Online Kurslar Başlıyor

Bilecik’te Online Kurslar Başlıyor. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Online Kursları Başlıyor. Pilates, Ev Hali Spor, Fitness, Spor Psikolojisi kategorilerindeki kurslara katılım tamamen ücretsiz.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşların, hareketsiz kalmamalarını sağlamak amacıyla Bilecik  Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü online spor kurslarına başlıyor.

Bilecik’te Online Kurslar Ne Zaman Başlayacak?

Çin’in Wuhan Kentinde başlayarak dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘Pandemi’ olarak ilan edilen yeni tip Koronovirüs (Covid-19) birçok tedbiri ve kısıtlamaya neden oldu. Hareketsiz yaşamın etkilerini en aza indirmek amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde online fiziksel aktivite kursları planlandı.

Bilecik İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek kurslar 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü başlayacak.

Antrenörlerimiz eşliğinde ev tarzı spor, fitness ve pilates kategorilerinde online gerçekleştirilecek kursların haricinde psikolojik danışma hizmeti de sağlanacaktır. Kurslarımıza katılım göstermeniz ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken İl Müdürlüğümüz sosyal medya hesaplarını takip etmek ve youtube kanalına abone olmak.

 

Kurslar Hangi Gün ve Saat Kaçta?

Pazartesi  15.00  Derya Kutluçakır ile Pilates

Salı  15.00  Mustafa Torun ile Ev Hali Spor

Perşembe 15.00 Fatih Savak ile Fitness

Cuma 15.00 Spor Psk. Yasemin Tekin ile Psikolojik Danışma
Youtube Kanalına Nasıl Abone Olabilirsiniz?


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonlara ait en güncel bilgi ve haberleri resmi sosyal medya hesaplarımızdan yayımlıyor. Gelişmelerden kolayca haberdar olabilmek için youtube kanalından önce twitter (@bilecikgsim) ve bilecikgsim facebook sayfalarını takip edebilirsiniz. Youtube kanalına abone olmanız ise oldukça basit, youtube uygulamasının arama butonuna ”bilecikgsim” yazıp çıkan kanala “abone ol” demeniz yeterli. Programlardan hemen önce online kurslarımıza ait linkleri twitter adresimiz üzerinden takipçiler ile paylaşılacak ve kursa katılmak için tıklamak yeterli olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.