DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

”BİLECİK’TE ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ ADLI OYUN SAHNE ALDI

”BİLECİK’TE ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ ADLI OYUN SAHNE ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 11. gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ”Ölü Ozanlar Derneği” tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alan oyunu; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Mehmet İnce ve tiyatro severler izledi.
Yönetmenliğini Hakan Altıner’in yaptığı 2 perdelik oyunda; Usta Oyuncular Can Gürzap, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen ve gençlerden oluşan oyuncu grubu sahne aldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun ardından yönetmen Altıner ve oyunculara plaket takdim ederek, fotoğraf çektirdi.
Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan güzel bir oyun ile keyifli anlar yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunculara teşekkür etti.

USTA OYUNCU VE YÖNETMEN ALTINER:

”BİLECİK’TEKİ TİYATRO FESTİVALİNE KATILMAYI, BİR DOSTA KAVUŞMA ŞEKLİNDE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Oyunun Yönetmeni Hakan Altıner, Bilecik’teki tiyatro festivali ve oyun hakkında yaptığı değerlendirmede, “11. Bilecik Tiyatro Festivaline bir geleneği bozmadan 11’inci defa katılıyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Festivalin uzun ömürlü, uzun soluklu olmasını diliyoruz. Bizler Bilecik’teki tiyatro festivallerine, bir dosta kavuşma şeklinde değerlendiriyor ve öyle katılıyoruz. Çünkü her yıl kendisini geliştiren ve geliştirirken bizlere de yeni ufuklar açan yepyeni seyirciler kazandıran ve gerçekten aldığımız alkışlarla alınteri ve emeğimizi bizlere helal ettiren bir büyük organizasyonun içindeyiz. Anadolu’nun göbeğinde, imparatorluk kurmuş bir şehir olan Bilecik’te festivalin yeşermesine ve büyümesine küçük de olsa katkımız olursa kendimizi mutlu addederiz. Bu sene de Ölü Ozanlar Derneği isimli bir oyunla Bilecik’te yer aldık. Festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.