DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE ÖĞRENCİLER ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİNDE YENİ OYUNLAR KEŞFEDİYOR

BİLECİK’TE ÖĞRENCİLER ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİNDE YENİ OYUNLAR KEŞFEDİYOR
Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda başlayan ve güzel sonuçlar alınan ”Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim” kursları kapsamında eğitimler büyüyerek devam ediyor.
Yeşilay Haftasında başlayan ve çocukların birçok yönden faydalı kazanımlar elde etmesini sağlayan Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim projesi kapsamında öğrenciler yeni oyunlar keşfediyor.
ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ SERBEST ZAMAN DERS MÜFREDATINA YERLEŞTİ
Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim Projesi Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan proje hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen projenin büyüyerek devam ettiğini belirtti.
Gerçekleştirilen çalışmanın eğitim ve çocuklara olan katkısından söz eden Çalışkan şunları kaydetti:
”Çocuklarımıza birçok yönden güzel kazanımlar sağlayan projemizin şu an güzel meyvelerini alıyoruz. Gerçekten de çocuklarımız eğitimler kapsamında birçok yönden tecrübe elde ederken, aynı zamanda teknolojinin bağımlılığından da kurtulmuş oluyorlar. Şu an çok daha güzel bir çalışmaya imza atıldı ve 4 sınıf öğrencilerimize yönelik zeka oyunları atölyesi serbest zaman ders müfredatına yerleşmiş oldu. Çocuklarımız, pilot okullarda gerçekleştirilecek eğitimler ile kendi oyunları kendi yaparak peojemizi daha da büyütecekler. İnşallah bu çalışmalara her gün bir yenisi eklenir ve çocuklarımızın bu anlamda çok daha faydalandığı bir alan açmış oluruz” ifadelerini kullandı.

DSC_7994

3 (1)

13394154_734341140042181_363845915978497457_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.