DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
ALTIN
2.433,58
BIST
9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Mursi’nin İdam Kararı Protesto Edildi.

­

Bilecik’te Sivil Toplum Kuruluşları Mursi’ye idam kararı verilmesini protesto etti.

Bilecik İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Şemsettin Yıldırım, Sisi’nin darbesini Batı ve Siyonist işbirlikçilerinin son başarısı olarak gördüğünü, Mısır’da Mursi’nin makamını işgal eden Sisi’nin, halkın oylarıyla seçilen Muhammed Mursi ve İhvan liderlerini idamla yargılandığını, eli kanlı hukukçuların, mazlum liderleri yargılayıp idam etmesinin asla kabul edilemeyeceğini ifade eden Yıldırım,”Zalim Sisi’nin bir an önce bu yanlışından dönmesi, Muhammed Mursi ve sevenlerini bir an önce serbest bırakması gerekir. Dünyanın vicdanı artık bu zulümleri kaldıramaz hale gelmiştir. Mesnetsiz iftiralarla idama mahkum edilen Mursi’nin tek şuçu Allaha samimi olarak iman etmiş olmasıdır. Mursi’ye bugün verilecek destek aslında Hakka ve hukuka verilecek destektir. Bugün sessiz kalanlar yarın mahşerde kulakları çınlatan yalnızlık sessizliğinde boğulacaklardır.” dedi.

Ensar Vakfı Bilecik Şube Başkanı Cengiz Çelik ve İlim Yayma Cemiyeti Bilecik Şube Başkanı Şadan Turhan, seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olan Mursi’nin idam kararını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Milletimizin vicdanının sessiz kalmayacağını vurgulayan AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir ise, ”Bugüne kadar milletin gönlünde taht kuranlar, bir takım siyasi kararlarla idam da edilseler, milletin gönlünde hiçbir zaman yerlerini kaybetmemektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, uluslararası areneda üzerine düşeni yapıp kararın uygulanmaması için gereğini yapacaktır.”dedi.

DSC08595 DSC08596 DSC08597 DSC08598 DSC08599 DSC08600 DSC08601

Yorumlar

  1. misafir dedi ki:

    Her dönemin fravunları ve destekçileri, musaları ve destekçileri vardır.
    mursinin fravunlara karşı imani dik duruşunun yanında olanlardan Allah razı olsun.