DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE MAYIS AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ

Kültür ve sanat alanındaki birbirinden güzel etkinliklere imza atan Bilecik Belediyesi, Mayıs ayında da birbirinden güzel konuk ve programlarla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.

2014 yılını kültür ve sanat yılı olarak ilan eden Bilecik Belediyesi, ”2014 Sanat ve Kültür Yılı” etkinlikleri kapsamında, Mayıs ayı boyunca kültür ve sanat alanında birçok güzel organizasyona imza atacak.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde, çocuklarımız için güzel tiyatro oyunları ile Müzikli Danslı çocuk filmleri yanı sıra ünlü sanatçı ve programları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında, 4 Mayıs Pazar günü saat 13:00’te Müzikli Danslı oyun Bilmişler Okulu’nu sunacağımız etkinlikler kapsamında, 8 Mayıs Perşembe günü saat: 18:30’da Türkmeneli Caddesi Kardeşlik Anıtı açılış töreninde hemşehrilerimizle buluşacağız.

11 Mayıs Pazar günü Saat:13:00’de çocuklarımız için ”Şen Şakrak Kabare” oyununu sunacağız.

12 Mayıs Pazartesi günü Saat: 20:00’de Türk Halk Müziği Konseri,

13 Mayıs Salı günü saat: 20:00’de Tiyatro gösterisi,

16 Mayıs Cuma günü Saat: 20:30’da Gökhan Türkmen Konseri,

17 Mayıs Cumartesi günü saat: 20:00’de, Türk Halk Müziği Konseri,

18 Mayıs Pazar günü saat: 13:00’te Müzikli Çocuk Oyunu ”Sana İhtiyacım Var”,

21 Mayıs Çarşamba günü saat: 20:00’de Serdar Tuncer ile ”Kalbe Düşünce”,

25 Mayıs Pazar günü saat: 13:00’de, Müzikli Danslı Çocuk Oyunu ”Bir Düş Gördüm”,

25 Mayıs Pazar günü saat: 17: 00’de ise Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mehter gösterisi, Tasavvuf Musikisi ve Şifalı pilav ikramının yapılacağı ”Bilecik Fethi” programlarıyla değerli hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.

Yazın habercisi olan Hıdırellez’in de birbirinden güzel etkinlikler ile kutlanacağı Mayıs ayında, yine birbirinden güzel ve eğlenceli programın gerçekleştirileceği Mayıs ayı etkinliklerimize tüm çocuklarımız ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

MAYIS - Kopya

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.