DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik’te Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Bilecik’te Kuvvetli Yağış Bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eskişehir, Kütahya ve Bilecik çevreleri için yerel kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir’den alınan günlük tahmin verilerine göre, Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya bölge genelinin parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, gök gürültülü sağanak yağışlarda, yer yer dolu hadisesi görülebildiği bildirildi.

Bilecik’te Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Bugün öğlen saatlerinden sonra Eskişehir, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklediğinden sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım , yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği duyuruldu.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın, kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bilecik il Merkezi ve ilçeler bugün, gök gürültülü ve sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık ise Bozüyük ilçesinde 12 °C , en yüksek sıcaklık Osmaneli ve İnhisar ilçesinde 30 °C  derece olması bekleniyor.

Salı günü ise, Bilecik il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, en düşük sıcaklığın 12 °C, en yüksek sıcaklık ise 30 °C olması tahmin ediliyor.

Çarşamba günü, gök gürültülü sağanak yağış Bilecik il merkezinde, ilçelerde ise yavaş yavaş etkisini yitirerek, yerini yer yer sağanak yağışa bırakıyor.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü ise, Bilecik il genelinde havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Bilecik’te 5 Günlük Hava Tahmini Tablosu:

Bilecik 5 Günlük Hava Tahmini

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.