DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
18°C
Bilecik
18°C
Açık
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Bilecik’te Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?

Bilecik’te Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Kurban Bayramında Bilecik’te havanın nasıl olacağına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Bölge Tahinin ve Erken Uyarı Merkezince yayınlanan meteorolojik değerlendirmede, Kurban Bayramı tatili süresince Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik’i kapsayan bölge genelinde serin ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının havramın 2. gününden itibaren 1-3 °C düşerek mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Arife günü 08.07.2022 Cuma
Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu olacağı. Bursa merkez ve (Orhangazi. İznik, Yenişehir. İnegöl, Keles) ilçeleri, Bilecik merkez ile (Osmaneli, Pazaryeri. Bozüyük) ilçeleri, Kütahya Domaniç ilçesi ve Eskişehir’in (Seyitgazi, Han, Çifteler, Mahmudiye, Beylıkova, Mihalıççık. Sivrihisar, Günyüzü) ilçelerinin öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 1. günü 09.07.2022 Cumartesi
Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, sabah suallerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların Eskişehir ıl genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bayramın 2. Günü 10.07.2022 Pazar
Bölge gencimde havanın parçalı yer ver çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Bayramın 3. Günü 11.07.2022 Pazartesi
Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Bayramın 4. günü 12.07.2022 Salı
Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu olacağı, öğle saatlerinden sonra Eskişehir (Seyitgazı. Çifteler, Han, Mahmudiye, Beylikova, Mihalıççık) ve Kütahya (Altıntaş. Dumlupınar) ilçeleri civarında yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı sonrasında yağışlı havanın bölgemizi terk etmesi ve sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.