DOLAR
32,4881
EURO
34,5982
ALTIN
2.474,52
BIST
9.533,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Bilecik’te Korona Virüse Karşı Önlemler Arttırıldı

Bilecik’te Korona Virüse Karşı Önlemler Arttırıldı. Bilecik ilçe belediyelerinde korona virüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Bozüyük’te belediye araçları, engelli ulaşım aracı, toplu taşıma araçları, dolmuş durakları ve camilerde dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Bozüyük’te ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı kapalı ve açık dolmuş durakları solüsyonlarla dezenfekte ediliyor. Kapalı duraklar iç ve dış olmak üzere açık duraklar ile birlikte oturma alanları ve temas edilebilecek tüm yüzeylerde dezenfekte çalışması yapıldı. Ardından akşam saatlerinde toplu kullanım alanı olan tüm camiler de vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için dezenfekte edildi.

Çalışmaların devamında ise belediyeye ait toplu taşımada kullanılan tüm araçlar, dolmuşlar, kapalı pazar ve parklardaki çocuk oyun grupları da dezenfekte edilerek Covid-19’a karşı önlem alındı.

Ayrıca Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak girip çıktığı kamu kurum ve kuruluşlarına dezenfektan dağıtıldı. Toplu kullanım alanlarında sürecek dezenfekte çalışmalarında Sağlık Bakanlığı onaylı, insan sağlığına zararlı kimyasallar içermeyen, en uygun ve donanımlı solüsyonlar kullanıldığı belirtildi.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde de tedbirler arttırıldı.

Bilecik Sağlık Müdürlüğü ve Osmaneli Devlet Hastahanesi ile birlikte ilçemizde yürütülen çalışmalar okullar öncelikli olarak başladı.

Ayrıca topluluklar tarafından kullanılan alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarına ağırlık verilerek tedbirler alınmaya devam edileceği bildirildi.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada halkın tedbirlere duyarlı olduğu ve belediye olarak, ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmalara devam edileceği kaydedildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.